BanjoTown

F.A.Q.

Het leven is mysterieus met veel vragen . Helaas kunnen wij niet alles beantwoorden , maar bij deze doen we een poging !

Waarom zijn jullie met BanjoTown begonnen?

Waarom niet?

Waarom gamen jullie weinig?

Omdat we geen gamekanaal zijn, we zijn een lifestyle kanaal. Gamen is zeker weten een onderdeel daarvan, maar daar houdt het ook op.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Simpel, check de pagina contact.

Wanneer uploaden jullie?

Als je wil weten wanneer we wat precies uploaden check even de pagina ”schema” daar kan je alles vinden!

Hoe kan ik werken bij BanjoTown?

Door toffe video’s te maken, daarmee bereik je het meeste! Tweet ze, mail ze of stuur een dvd naar ons en we proberen zoveel mogelijk te bekijken.

Wanneer kan ik jullie ontmoeten?

We zijn aanwezig op de meeste grote YouTube evenementen, daarnaast kondigen we meetings meestal aan via onze Twitters (die staan op de crew pagina).

Wanneer komt er weer een give away?

Wanneer de eerst volgende gulle gever zich meld via de pagina contact (waarvoor dank). Als er iets komt dan hoor je het via onze video’s!

Waarom ging Perkamentus dood in deel 6?

Nou, eigenlijk stierf de oorspronkelijke Perkamentus eerder. De acteur in deel 6 is niets meer dan een vervanger.

Mag ik een whitelist?

Geen zorgen, we zijn bezig met allerlei toffe projecten en we gaan er voor zorgen dat uiteindelijk iedereen plezier beleefd van onze Minecraft servers. Tot die tijd kan jij ontdekken hoeveel er buiten te doen is, want geloof ons; Minecraft is gebasseerd op een wereld die leuker is dan het spel.

Wanneer wordt gaat Jordi uit BanjoTown?

Op het moment van spreken zijn er petitie’s gaande en worden er congressen georganiseerd om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Onze excuses, we werken eraan.